Download lagu Via Vallen - Mung Titipane Mp3

Via Vallen - Mung Titipane

Listen: 720

Duration: 05:40

MP3 size: 7.78 MB

Lirik Lagu Mung Titipane oleh Via Vallen :

Yen kelangan ikhlaske wae
Kudu iling kabeh iki mung titipane
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
Di ganti sing luwih

Masa mudaku untuk bekerja
Tak lupa berdoa minta yang kuasa
Agar ku bisa mengangkat
Derajat keluarga
Tiada waktu untuk hura hura
Aa.. A.. Aaa..

(chorus)
Yen kelangan ikhlaske wae
Kudu iling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe rak melu nduweni
Penting kowe kudu iling gusti mboten sare

Tapi ojo lali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo
Terus marang gusti
Mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi
Di ganti sing luwih

Yen kelangan ikhlaske wae
Kudu iling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe rak melu nduweni
Penting kowe kudu iling gusti mboten sare

Tapi ojo lali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo
Terus marang gusti
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
Di ganti sing luwih.. Huwo..

Yen kelangan ikhlaske wae
Kudu iling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe rak melu nduweni
Penting kowe kudu iling gusti mboten sare

Tapi ojo lali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo
Terus marang gusti
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
Di ganti sing luwih



Download Lagu Mung Titipane Mp3 lirik Via Vallen Mung Titipane Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Via Vallen Mung Titipane Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home