Download lagu Syahiba Saufa - PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo Mp3

Syahiba Saufa - PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo

Listen: 129

Duration: 05:27

MP3 size: 7.48 MB

Lirik Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo oleh Syahiba Saufa :

Gede tresnoku

Tulung kanggo seliramu

Tegone mbok sio-sio

Nganti atiku loro



Pepes awakku

Ambruk cagak atiku

Pingin nangis tapi isin

Mung biso ngempet ning jero batin



Yen tak rasakke jebula kok seje

Ra podo karo manise ucape

Opo kowe seneng yen ati iki kelaran

Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan



Download Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo Mp3 lirik Syahiba Saufa PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Syahiba Saufa PINGIN NANGIS TAPI ISIN | Ska Koplo Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home