Download lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan Mp3

Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan

Listen: 105

Duration: 07:42

MP3 size: 10.57 MB

Lirik Lagu Nutupi Laraku - Koplo Jaranan oleh Syahiba Saufa :

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
mungkin ada hati lain yang sedang kamu jaga
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
sampai lupa denganku yang ada di depan mata
ati rasane loro
hati rasanya sakit
aku terimo, aku pengen pamit lungo
aku terima, aku ingin pamit pergi

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
mungkin sudah tidak ada rasa cintamu kepadaku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
apa malah sandiwara, kamu membohongiku
nggawe bingung atiku
membuat bingung hatiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku
mau sampai kapan ku tutupi kepedihanku

isih kuat ora atiku
masih kuat tidak hatiku
terus sabar ming ngremuk aku
terus sabar namun menghancurkanku
sakjane nyikso batinku
sebenarnya menyiksa batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
tapi di depanmu aku tetap tersenyum
nutupi laraku
menutupi kepedihanku

soyo adoh, mung gawe ragu
tambah jauh, hanya membuat ragu
opo iso yen terus mlaku
apa bisa jika terus melangkah
tak pekso senajan loro
ku paksa meskipun sakit
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino
aku tidak apa-apa, tapi hatiku yang belum terbiasa



Download Lagu Nutupi Laraku - Koplo Jaranan Mp3 lirik Syahiba Saufa Nutupi Laraku - Koplo Jaranan Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Syahiba Saufa Nutupi Laraku - Koplo Jaranan Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home