Download lagu SLEMAN RECEH - BANYU MOTO (official video clip) Mp3

SLEMAN RECEH - BANYU MOTO (official video clip)

Listen: 128

Duration: 06:24

MP3 size: 8.79 MB

Lirik Lagu BANYU MOTO (official video clip) oleh SLEMAN RECEH :

tembang iki tak gawe

mung kanggo kowe

sing paling tak tenani

nganti saiki

tumetese banyu moto iki

sing dadi saksi

sumpah lan janji

sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan

tresno tulus yo mung kanggo awakku

sampai mati kan ku pastikan

mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati

tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi

sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan

tresno tulus yo mung kanggo awakku

sampai mati kan ku pastikan

mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan

tresno tulus yo mung kanggo awakku

sampai mati kan ku pastikan

mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati

tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku



Download Lagu BANYU MOTO (official video clip) Mp3 lirik SLEMAN RECEH BANYU MOTO (official video clip) Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu SLEMAN RECEH BANYU MOTO (official video clip) Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home