Download lagu SKA 86 - SAYANG 2 Mp3

SKA 86 - SAYANG 2

Listen: 79

Duration: 06:36

MP3 size: 9.06 MB

Lirik Lagu SAYANG 2 oleh SKA 86 :

Cubo rungokno tembang kangenku iki

Dewi asmoro tulong omongno aku isih ngenteni

Ombak segoro kok sajak ngelingake

Nambani kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene

Kita akan selalu memadu cinta

Bunga ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake

Mung lam lamat esem lan manismu

Kapan 'ku bertemu sak kedeping moto wis merem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki

Dewi asmoro tulong omongno aku isih ngenteni

Ombak segoro kok sajak ngelingake

Nambani kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene

Kita akan selalu memadu cinta

Bunga ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake

Mung lam lamat esem lan manismu

Kapan 'ku bertemu sak kedeping moto wis merem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki

Dewi asmoro tulong omongno aku isih ngenteni

Ombak segoro kok sajak ngelingake

Nambani kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene

Kita akan selalu memadu cinta

Bunga ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake

Mung lam lamat esem lan manismu

Kapan 'ku bertemu sak kedeping moto wis merem atiku

Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene

Kita akan selalu memadu cinta

Bunga ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake

Mung lam lamat esem lan manismu

Kapan 'ku bertemu sak kedeping moto wis merem atiku



Download Lagu SAYANG 2 Mp3 lirik SKA 86 SAYANG 2 Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu SKA 86 SAYANG 2 Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home