Download lagu SKA 86 - PIKIR KERI Mp3

SKA 86 - PIKIR KERI

Listen: 71

Duration: 04:44

MP3 size: 6.5 MB

Lirik Lagu PIKIR KERI oleh SKA 86 :

Yen gelem tak jak rabi

Yen ra' gelem tak jagongi

Sing ra' penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang

Ya ojo mbok gawe bimbang

Rasah kakean alesan

Iki ati du parkiran maju mundur ra' karuan

Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan

Naning tresno iki udu es teh plastikan

Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan

Tresnaku kesandung aku jebul kapusan

Jodo bakal tekan ora bakal kijolan

Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran

Piker keri

Piker kerii

Ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi

Yen ra' gelem tak jagongi

Sing ra' penting pikir keri

Owo hoo

Yen kowe gelem tak sayang

Ya ojo mbok gawe bimbang

Rasah kakean alesan

Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane

Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke

Abot dirasakne rakuat dibecakne

Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Tresnoku seng gede mbok prekne

Mbok golek liyane seng nompo opo anane

Mending cicel motor podo-podo mumete

Naning ono hasile ketimbang miker koe

Piker keri

Piker kerii

Ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi

Yen ra' gelem tak jagongi

Sing ra' penting pikir keri

Owo hoo

Yen kowe gelem tak sayang

Ya ojo mbok gawe bimbang

Rasah kakean alesan

Yen gelem tak jak rabi

Yen ra' gelem tak jagongi

Sing ra' penting pikir keri

Owo hoo

Yen kowe gelem tak sayang

Ya ojo mbok gawe bimbang

Rasah kakean alesan



Download Lagu PIKIR KERI Mp3 lirik SKA 86 PIKIR KERI Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu SKA 86 PIKIR KERI Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home