Download lagu Saka & Seika Ft Betrand Peto - BAPAK Mp3

Saka & Seika Ft Betrand Peto - BAPAK

Listen: 49

Duration: 05:10

MP3 size: 7.1 MB

Lirik Lagu BAPAK oleh Saka & Seika Ft Betrand Peto :

Rambut wis ra ireng Wis malih rupane Ireng dadi putih saikine Dino tambah dino Umur tambah tuo Nanging koyo koyo ora diroso Ngadeg dadi cagak Nyonggo piringe anak Mempeng kerjo ora mikir rogo Paribasan umur Wis akeh cacahe Nganti bingung anggonku ngitunge Reff; Bapak... bapak... tekadmu kuwi tak puji Bapak... bapak... kowe koyo senopati Bapak... bapak... panasmu ngungkuli geni Bapak... bapak... keno angin soyo ndadi Senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo "...bapak... senajan umurmu wis tuwo Nanging tekadmu iso dadi tulodho, Aku anakmu mung biso memuji Mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras Saking gusti ingkang moho kuwoso Kulo, Pak anak sampean... Ngadeg dadi cagak Nyonggo piringe anak Mempeng…


Download Lagu BAPAK Mp3 lirik Saka & Seika Ft Betrand Peto BAPAK Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Saka & Seika Ft Betrand Peto BAPAK Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home