Download lagu SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU Mp3

SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU

Listen: 118

Duration: 06:06

MP3 size: 8.38 MB

Lirik Lagu NUTUPI LARAKU oleh SAFIRA INEMA :

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino



yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku



Download Lagu NUTUPI LARAKU Mp3 lirik SAFIRA INEMA NUTUPI LARAKU Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu SAFIRA INEMA NUTUPI LARAKU Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home