Download lagu Safira Inema - LOS DOL Mp3

Safira Inema - LOS DOL

Listen: 163

Duration: 04:24

MP3 size: 6.04 MB

Lirik Lagu LOS DOL oleh Safira Inema :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

tandane iku ora rindu,

nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel

nyanding sliramu sing angel di setel

tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo

rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti

firasat ati angel di apusi

senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

titeni, bakale ngerti

Reff :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

tandane iku ora rindu,

nanging kangen kringet bareng awakmu



Download Lagu LOS DOL Mp3 lirik Safira Inema LOS DOL Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Safira Inema LOS DOL Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home