Download lagu Safira Inema - Lewat Angin Wengi Mp3

Safira Inema - Lewat Angin Wengi

Listen: 169

Duration: 05:13

MP3 size: 7.16 MB

Lirik Lagu Lewat Angin Wengi oleh Safira Inema :

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki?

Nadyan akeh godha
Ra ngalangi dalaning tresno
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku

Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu-antu ngenteni tekamu

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning…



Download Lagu Lewat Angin Wengi Mp3 lirik Safira Inema Lewat Angin Wengi Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Safira Inema Lewat Angin Wengi Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home