Download lagu Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe Mp3

Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe

Listen: 52

Duration: 04:17

MP3 size: 5.88 MB

Lirik Lagu Tak Lalekne Kowe oleh Nella Kharisma :

Salam balik kanggo kowe

Sing ono ning ati

Pie kabarmu sak iki

Opo isih kelingan kowe ngelarani

Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta

Tapi mengapa kau pergi

Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora

sebanding karo kowe



Reff:

Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane

Kudu pepisahan karo kowe

Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati

Mergo sak iki aku wis oleh ganti



Download Lagu Tak Lalekne Kowe Mp3 lirik Nella Kharisma Tak Lalekne Kowe Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Tak Lalekne Kowe Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home