Download lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu Mp3

Nella Kharisma - Ninggal Tatu

Listen: 182

Duration: 05:11

MP3 size: 7.12 MB

Lirik Lagu Ninggal Tatu oleh Nella Kharisma :

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang

tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang



Download Lagu Ninggal Tatu Mp3 lirik Nella Kharisma Ninggal Tatu Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Ninggal Tatu Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home