Download lagu Nella Kharisma - Lintang Ati Mp3

Nella Kharisma - Lintang Ati

Listen: 109

Duration: 05:17

MP3 size: 7.26 MB

Lirik Lagu Lintang Ati oleh Nella Kharisma :

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati




Download Lagu Lintang Ati Mp3 lirik Nella Kharisma Lintang Ati Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Lintang Ati Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home