Download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi Mp3

Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi

Listen: 58

Duration: 06:23

MP3 size: 8.77 MB

Lirik Lagu Di Tinggal Rabi oleh Nella Kharisma :

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso




Download Lagu Di Tinggal Rabi Mp3 lirik Nella Kharisma Di Tinggal Rabi Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Nella Kharisma Di Tinggal Rabi Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home