Download lagu KALIA SISKA ft SKA 86 - LOS DOL Mp3

KALIA SISKA ft SKA 86 - LOS DOL

Listen: 185

Duration: 06:14

MP3 size: 8.56 MB

Lirik Lagu LOS DOL oleh KALIA SISKA ft SKA 86 :

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane..

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu



Tak gawe los dol blas aku ra rewel

Nyanding sliramu sing angel disetel

Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo

Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti



(Reff)

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu



Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti



Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu



Download Lagu LOS DOL Mp3 lirik KALIA SISKA ft SKA 86 LOS DOL Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu KALIA SISKA ft SKA 86 LOS DOL Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home