Download lagu Happy Asmara - Turumu Miring Mp3

Happy Asmara - Turumu Miring

Listen: 46

Duration: 05:04

MP3 size: 6.96 MB

Lirik Lagu Turumu Miring oleh Happy Asmara :

Ojo kemlelet uripmu
Ojo sok gengsi gayamu
Urip sek nebeng wong tuwo
Mbok bangga banggane
Mbok pamer pamerne

Jare kepengene sukses
Jare kepengen dadi bos
Tapi usahane males
Raono prakteke
Ko ngendi dalane

Whoy endang tangio turumu mireng
Sukses kuwi kudu karo dilakoni
Penuh perjuangan juga pengorbanan

Whoy endang tangio mimpimu kadohan
Ojo seneng mengkhayal
Kepengen dadi hebat neng ra gelem semangat
Malah seneng curhat sambat

Turumu mireng turumu mireng turumu mireng
Turumu mireng turumu mireng turumu mireng
Turumu mireng



Download Lagu Turumu Miring Mp3 lirik Happy Asmara Turumu Miring Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara Turumu Miring Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home