Download lagu Happy Asmara - Tatu Mp3

Happy Asmara - Tatu

Listen: 37

Duration: 05:30

MP3 size: 7.55 MB

Lirik Lagu Tatu oleh Happy Asmara :

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji – janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe



Download Lagu Tatu Mp3 lirik Happy Asmara Tatu Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara Tatu Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home