Download lagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO Mp3

HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO

Listen: 33

Duration: 05:11

MP3 size: 7.12 MB

Lirik Lagu TAK IKHLASNO oleh HAPPY ASMARA :

Sepine wengi iki ngeridu ati

Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e

Mung dungoku mugo langgeng saklawase



Download Lagu TAK IKHLASNO Mp3 lirik HAPPY ASMARA TAK IKHLASNO Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu HAPPY ASMARA TAK IKHLASNO Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home