Download lagu HAPPY ASMARA - SUGENG DALU Mp3

HAPPY ASMARA - SUGENG DALU

Listen: 35

Duration: 06:25

MP3 size: 8.81 MB

Lirik Lagu SUGENG DALU oleh HAPPY ASMARA :

sugeng dalu
ati seng biyen tau ngelarani
wes suwe we ra rene
we lungo mung masalah sepele
we golek liane

tambah loro
yakin we teko nambahi sengsoro
ngerusak tatanan ati seng wes pengen lali
karo gedhe duwure balunganmu

aku wes ora gagas kata luka
wes cukup wingi, rapengen mbaleni
mario lehmu dolanan ati
wes wayahe we kapok mblenjani

udan tangise ati
saiki wes rodo terang
masio isih kadang kelingan
kowe seng tak sayang sayang

saiki mung crito loro
mpun kadung mbekas ning dodo
perihe ati seng mbok paringi
wes cukup ra bakal tak baleni

aku wes ora gagas kata luka
wes cukup wingi, rapengen mbaleni
mario lehmu dolanan ati
wes wayahe we kapok mblenjani

udan tangise ati
saiki wes rodo terang
masio isih kadang kelingan
kowe seng tak sayang sayang

saiki mung crito loro
mpun kadung mbekas ning dodo
perihe ati seng mbok paringi
wes cukup ra bakal tak baleni

perihe ati seng mbok paringi
ora tak baleni



Download Lagu SUGENG DALU Mp3 lirik HAPPY ASMARA SUGENG DALU Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu HAPPY ASMARA SUGENG DALU Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home