Download lagu HAPPY ASMARA - SEWATES KERJO Mp3

HAPPY ASMARA - SEWATES KERJO

Listen: 36

Duration: 03:56

MP3 size: 5.4 MB

Lirik Lagu SEWATES KERJO oleh HAPPY ASMARA :

kuat kuatne atimu
nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu
senajan abot dilakoni

sabar sabarne sliramu
ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

abot sanggane sing tak roso iki
nganti kapan koyo ngene kahanane
direwangi kerjo rino kelawan wengi
ninggalne anak lan bojone
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo

kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
lungaku iki amung sewates kerjo



Download Lagu SEWATES KERJO Mp3 lirik HAPPY ASMARA SEWATES KERJO Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu HAPPY ASMARA SEWATES KERJO Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home