Download lagu Happy Asmara - NUTUPI LARAKU Mp3

Happy Asmara - NUTUPI LARAKU

Listen: 789

Duration: 05:57

MP3 size: 8.17 MB

Lirik Lagu NUTUPI LARAKU oleh Happy Asmara :

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku



Download Lagu NUTUPI LARAKU Mp3 lirik Happy Asmara NUTUPI LARAKU Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara NUTUPI LARAKU Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home