Download lagu Happy Asmara - Ninggal Tatu Mp3

Happy Asmara - Ninggal Tatu

Listen: 39

Duration: 04:30

MP3 size: 6.18 MB

Lirik Lagu Ninggal Tatu oleh Happy Asmara :

roso rasaning kangenku
mung sliramu memanik ing atiku
prasetiaku tresno temuko patiku
cintaku hanyalah untukmu

roso rasaning tresnoku
ora ngiro jebol lamis sliramu
saben dino ngelarani batinku
lungomo tanpo pamit ninggal aku

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu

roso rasaning kangenku
mung sliramu memanik ing atiku
prasetiaku tresno temuko patiku
cintaku hanyalah untukmu

roso rasaning tresnoku
ora ngiro jebol lamis sliramu
saben dino ngelarani batinku
lungomo tanpo pamit ninggal aku

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu
ora ngiro kancaku dadi sisehmu



Download Lagu Ninggal Tatu Mp3 lirik Happy Asmara Ninggal Tatu Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara Ninggal Tatu Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home