Download lagu HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] Mp3

HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version]

Listen: 78

Duration: 04:50

MP3 size: 6.64 MB

Lirik Lagu NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] oleh HAPPY ASMARA :

yen tak pikir pikir, tak terus terusne

raono gunane, raono untunge

tiwas sirah mumet pikiran sumpek

mending nyanyi wae nentremke pikirane



pethuk kanca omong ngene

pethuk tangga omong nongo

aku bingung piye solusine

masalah raono entek’e

sabendino tumpuk undung koyo bata



sega liwet lawuh tempe

ndasku mumet ndasmu piye

bolah ruwet dinggo nyethe

bathukku anget bathukku piye



kenikir ning sor wit kates

yen dipikir iso stress

enek tikus numpak sedan

mikir terus iso edan



pethuk kanca omong ngene

pethuk tangga omong nongo

aku bingung piye solusine

masalah raono entek’e

sabendino tumpuk undung koyo bata



sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye

bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye

kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress

enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan



sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye

bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye

kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress

enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan



ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye

ndasku mumet ndasmu piye



Download Lagu NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] Mp3 lirik HAPPY ASMARA NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu HAPPY ASMARA NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home