Download lagu Happy Asmara - Loro Pikir Mp3

Happy Asmara - Loro Pikir

Listen: 45

Duration: 05:56

MP3 size: 8.15 MB

Lirik Lagu Loro Pikir oleh Happy Asmara :

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo



Download Lagu Loro Pikir Mp3 lirik Happy Asmara Loro Pikir Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara Loro Pikir Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home