Download lagu HAPPY ASMARA - LINTANG ATI Mp3

HAPPY ASMARA - LINTANG ATI

Listen: 47

Duration: 04:48

MP3 size: 6.59 MB

Lirik Lagu LINTANG ATI oleh HAPPY ASMARA :

Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Keroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas seng dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Keroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas seng dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati



Download Lagu LINTANG ATI Mp3 lirik HAPPY ASMARA LINTANG ATI Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu HAPPY ASMARA LINTANG ATI Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home