Download lagu HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO Mp3

HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO

Listen: 121

Duration: 05:33

MP3 size: 7.62 MB

Lirik Lagu LALI RASANE TRESNO oleh HAPPY ASMARA :

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang?
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso?
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang?
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso?
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Mbiyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senajan ati iki loro, aku rapopo

Wis suwi ora ketemu, kowe teko nang ngarepku
Kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to saying, "Aku ra iso terimo"
Mergo saiki tresnoku wis tinggal kenangan



Download Lagu LALI RASANE TRESNO Mp3 lirik HAPPY ASMARA LALI RASANE TRESNO Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu HAPPY ASMARA LALI RASANE TRESNO Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home