Download lagu Happy Asmara - Dalan Liyane Mp3

Happy Asmara - Dalan Liyane

Listen: 187

Duration: 04:25

MP3 size: 6.07 MB

Lirik Lagu Dalan Liyane oleh Happy Asmara :

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati

Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten

Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun

Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati



Download Lagu Dalan Liyane Mp3 lirik Happy Asmara Dalan Liyane Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara Dalan Liyane Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home