Download lagu Happy Asmara - Bojomu Semangatku Mp3

Happy Asmara - Bojomu Semangatku

Listen: 54

Duration: 05:40

MP3 size: 7.78 MB

Lirik Lagu Bojomu Semangatku oleh Happy Asmara :

Lur tulung ngapuranen aku
Atas kelakuanku
Aku seneng karo bojomu
Seng dadi penyemangatku

Bojomu nggodoni aku
Bendino ngejak ketemu

CHORUS
Bojomu kuwi semangatku
Ngarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wes dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu.. u u u u u u…
*
Aku amung menungso lugu
Ra sengojo kenal bojomu
Bojomu kuwi pancen ayu
Senengane njaraki aku

Bojomu godoni aku
Bendino ngejak ketemu

CHORUS
Bojomu kuwi semangatku
Ngarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wes dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu.. u u u u u u…
(asyekk.. yoo…)
^^
CHORUS
Bojomu kuwi semangatku
Ngarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wes dadi bojomu

Bojomu kuwi semangatku
Ngarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wes dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu.. u u u u u u…
***



Download Lagu Bojomu Semangatku Mp3 lirik Happy Asmara Bojomu Semangatku Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara Bojomu Semangatku Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home