Download lagu Happy Asmara - Banyu Moto Mp3

Happy Asmara - Banyu Moto

Listen: 351

Duration: 04:10

MP3 size: 5.72 MB

Lirik Lagu Banyu Moto oleh Happy Asmara :

tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
sing paling tak tenani nganti saiki
tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati


sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku



Download Lagu Banyu Moto Mp3 lirik Happy Asmara Banyu Moto Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Happy Asmara Banyu Moto Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home