Download lagu Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang Mp3

Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang

Listen: 389

Duration: 04:45

MP3 size: 6.52 MB

Lirik Lagu Sing Tak Sayang Ilang oleh Dory Harsa :

Wis seprene suwene
aku urip karo kowe
mergo kahanan
kowe ngajak pisahan

opo kowe ra kelingan
janji urip bebarengan
nompo onone
keadaan

(*) mergo kahanan
kowe ninggal sayang
tak terimo
masio atiku kelaran

sopo wonge
atine sing ora lara
kowe medot tresno
mergo wong liyo

opo salahku
opo kurangku
tego temen kowe
ninggal aku

(Reff) sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang sayang
sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang berjuang

Kembali ke (*) dan reff diulang 2x.



Download Lagu Sing Tak Sayang Ilang Mp3 lirik Dory Harsa Sing Tak Sayang Ilang Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Dory Harsa Sing Tak Sayang Ilang Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home