Download lagu Dory Harsa - Salahku Opo Mp3

Dory Harsa - Salahku Opo

Listen: 147

Duration: 04:05

MP3 size: 5.61 MB

Lirik Lagu Salahku Opo oleh Dory Harsa :

Krungu kabar

pas jam 12(rolas)an

Kowe medhotke katresnan

aku sabar

mbok gawe dolanan

mergo kula tulus tenan

niki salahku nopo

mbok jenengan pirso

nanging ati iki koyo opo

nangis batin kula

3 (tigang) dinten uwis kroso

kelara-lara kowe ngomong pedhot



Download Lagu Salahku Opo Mp3 lirik Dory Harsa Salahku Opo Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Dory Harsa Salahku Opo Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home