Download lagu Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga Mp3

Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga

Listen: 51

Duration: 04:56

MP3 size: 6.77 MB

Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga oleh Didi Kempot :

Pingin nyawang wis suwe kowe ora bali

Sing tak suwun neng paran sing ati-ati

Bisaku mung nyawang dimar jagad sing neng mega

Ayang-ayangmu katon neng netra



Aku lila yen kowe rung bisa bali

Lahir batin lega lila tak estoni

Senadyan kangen tenan rasane ati iki

Nganti kapan sirnane pacoban iki



Tamba teka lara lunga, Dug Gusti enggal singkirna

Lelara sing wonten negari kula

Tamba teka lara lunga, Duh Gusti enggal welasa

Paringana welas asih mring kawula



Download Lagu Tamba Teka Lara Lunga Mp3 lirik Didi Kempot Tamba Teka Lara Lunga Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Didi Kempot Tamba Teka Lara Lunga Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home