Download lagu Didi Kempot - Ora Iso Mulih Mp3

Didi Kempot - Ora Iso Mulih

Listen: 77

Duration: 04:49

MP3 size: 6.61 MB

Lirik Lagu Ora Iso Mulih oleh Didi Kempot :

Mak bapak aku ora biso mulih

Bakdo iki atiku sedih

Mak bapak aku ora teko

Neng kene aku isih kerjo

Mung donga lan pujimu

Sing tak suwun jroning uripku

Mak bapak uwis ojo nangis

Woconen layang sing tak tulis

Mak bapak ngapuranen aku

Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane

Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi

Ngelingke salah dosa iki

Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki

Ngapuranen dosane anakmu iki

Mak bapak uwis ojo nangis

Woconen layang sing tak tulis

Mak bapak ngapuranen aku

Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane

Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi

Ngelingke salah dosa iki

Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki

Ngapuranen dosane anakmu iki

Suwarane takbir ing wayah wengi

Ngelingke salah dosa iki

Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki

Ngapuranen dosane anakmu iki

Ngapuranen dosane anakmu iki



Download Lagu Ora Iso Mulih Mp3 lirik Didi Kempot Ora Iso Mulih Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Didi Kempot Ora Iso Mulih Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home