Download lagu Didi Kempot - Kalung Emas Mp3

Didi Kempot - Kalung Emas

Listen: 88

Duration: 04:21

MP3 size: 5.97 MB

Lirik Lagu Kalung Emas oleh Didi Kempot :

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki



Download Lagu Kalung Emas Mp3 lirik Didi Kempot Kalung Emas Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Didi Kempot Kalung Emas Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home