Download lagu Denny Caknan - Titipane Gusti Mp3

Denny Caknan - Titipane Gusti

Listen: 112

Duration: 05:40

MP3 size: 7.78 MB

Lirik Lagu Titipane Gusti oleh Denny Caknan :

Tenanono perasaan iki

Kanggo kowe sing lagi tak tresnani

Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku

Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu

Iklasno atimu

Pasrahne ning aku

Ra bakal tak larani tekane matiku

Ojo sok mikir aku bakal nglarani

Mergo ku yakin we TITIPANE GUSTI

Reff :

Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro

Pengenku kowe iso nambani

Ngewangi lali rupane

Tekane atimu

Tak nggo nguripi perasaan'an sing tau ilang

Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang



Download Lagu Titipane Gusti Mp3 lirik Denny Caknan Titipane Gusti Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Denny Caknan Titipane Gusti Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home