Download lagu Denny Caknan - Sampe Tuwek Mp3

Denny Caknan - Sampe Tuwek

Listen: 115

Duration: 05:21

MP3 size: 7.35 MB

Lirik Lagu Sampe Tuwek oleh Denny Caknan :

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng

Nyanding sliramu, sayang sliramu

Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku

Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng

Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar

Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno

Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene

Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati

Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Hu-whoa-ah

Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, oh

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng

Nyanding sliramu, sayang sliramu

Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku

Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku

Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng

Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar

Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno

Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene

Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati

Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno

Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene

Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati

Gawe uripku seneng, mesem saben bengi

Gawe uripku, oh, mesem saben bengi



Download Lagu Sampe Tuwek Mp3 lirik Denny Caknan Sampe Tuwek Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Denny Caknan Sampe Tuwek Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home