Download lagu Arda Tatu - Tulung Mp3

Arda Tatu - Tulung

Listen: 117

Duration: 04:27

MP3 size: 6.11 MB

Lirik Lagu Tulung oleh Arda Tatu :

Mbulan, mbulan gedhe sing ono langit biru
Tulung padhangono uripku
Lintang, lintang luku, sawange awakku
Wengi iki ora biso turu

Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki

Wis meh pirang mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalarane tresno

CHORUS
Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang mbulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung…

Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki

Wis meh pirang mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalarane tresno

CHORUS
Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung…



Download Lagu Tulung Mp3 lirik Arda Tatu Tulung Mp3 di Download Mp3 Online. Lagu Trebaik dan Terpopular di Kristencarlsonforcongress.com, Download Lagu Arda Tatu Tulung Mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home